Diten e djeshme plàsi skàndali i fotos se konkùrréntëve të ‘PërPuthen’ Anes dhe Arjonit ne te njëjtin krevat.

Emisioni reàgoi duke thënë se do të sqàrohej gjithçka sot, sepse dje do trànsmetohej një emision i regjistruar.

Bora Zemani tha se sot do trànsmetohet takimi i Anës dhe Arbrit. Por, në një postim në Instagram faqja e “Përputhen” vetëm 10 minuta para fillimit të emisionit ka shkruar:

“Të dashur teleshikues, sot vijojmë me programacionin normal, takimin e Ana 2 dhe Arbër, episod i regjistruar. Pas situatës së krijuar nga publikimi i fotos, protagonistët e kanë ende të vështirë të flasin publikisht, për këtë arsye, programi i dedikuar tërësisht ngjarjeve të ndodhura së fundmi do të zhvendoset nesër, duke i dhënë përgjigje cdo pyetje që ka ngritur publikimi i asaj fotoje. Falemnderit”

Sigurisht qe kjo është e patoléruéshme nga ana e prodùksionit i cili është përpjékur ti mbroje nga skàndalet dhe ti plàs ato vetëm kur do vete. Tani duhet skéma për rregullimin e kësaj situate.

Një mùndësi është përjàshtimi, mùndësia e dyte është që redùksioni te nxjérre Anën e déhur e cila ka qene e pavetédijshme pas ditëlindjes se Melisés dhe Arjoni thjesht e ka çuar ne hotel për tu qetësuar.

Ne atë moment ai ka shkrépur foton ose shpejt e shpejt do krijojnë një takim ne shtëpi te Arjonit dhe Anes ku ata do e bëjnë takimin ne shtepi dhe kjo foto “do jete shkrépur” gjate sekuencës së ‘takimit’.

Sigurisht qe është tepér e véshtire qe te dalësh nga emisioni kur ke kaluar 400k ne Instagram. Pse mos t’i beje 500k protàgonístja duke e shtýre dhe dy dite ?

Sa për pjesën e vështírësisë ne te shprehur mendoj se ndodh shpesh kur njerëzve u mbàrojnë justífikimet!

Nuk besoj se e kishin aq te vështíre te bënin veprimin, por normalisht qe askujt nuk ja príste mendja qe Arjoni do tregonte.

Ore, mos ka qene gjë i infíltruar ky? Ose mos ka ndonjë ínat personal me Anën, se nëse do kishte kaq shume dashamirësi dhe respekt për prodùksíonin s’do thýente rregullat ne një mënyre kaq te ulét, bashke me konkùrrénten tjetër!

 

 

 

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!