Më né fund prítja mbaroi! Alban Skënderaj dhe Arilena Ara kanë publikuar bashképunimin e tyre më të ri dhe të parë që titullohet “Aisheh”. Të gjithë kishim kohë që mézi e prísnim një bashképunim të tillë dhe më në fùnd erdhi.

Dy artistët kanë krijuar një projekt enkàs për këtë períudhë të vështírë kur të gjithë kemi nevojë për motívim e fòrcë.

Videoklipi është regjístruar në disa préj zònave turistike më të bukura të Kosovës dhe lídhet píkërisht me fàbulën e këngës.

Dy këngëtarët i këndojnë bukurive të natyrës dhe jetës, duke na ftùar në një refléktim.

A i sheh puthjet në peréndim? Píkat e shiut që bíen ti a i sheh? Jane per ty, a i sheh? Lòtët që rrjédhin nga nje gëzim buzeqeshjet e nje femije ti a i sheh? Janë për ty, a i sheh?

Risjellím në vëmendje se pas pjesémàrrjes së saj në festivalin e RTSH me këngën “Shàj”, që doli edhe kënga tríumfuese, Arilena nuk ka publíkuar projekte të reja.

E njëjta gjë vlén edhe për Albanin, i cili ndryshe nga sa jemi mësuar këtë vit nuk ka qenë shumë aktív me prùrje të reja.Arilena Ara dhe Alban Skënderaj së shpejti me një bashkëpunim - Abc News

Pròjekti i tij i fùndit erdhi 5 muaj më parë, në bashképunim me Elgit Dodën dhe titullohet “Parajsa ime”.

Albani dhe Arilena janë njohur në “X Factor Albania 2”, ku këngëtari ishte pjesë e jurisë, kurse Arilena kònkurrénte. Ajo ngríti kupën e atij edícioni të kompetícionit, që i hapi asaj rrugën drejt índustrísë së muzikës.

Voili, sot ajo po bashképunon me Albanin, me të cilin ka edhe míqësi të fòrtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!