Gazetarja Jonida Shehu në programin “ABC e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi foli për làrgimin e saj nga Top Channel dhe fillimin e ri në ABC NEWS.

Ajo tregoi përse programi i saj u mbýll, ndërkohë që ishte një prodùksion i realízuar nga vetë ajo, ekipi i saj ne bashképunim me televizionin ku trànsmétohej.

“Soiree ishte një projekt i një ekipi që u bën bashkë dhe menduan që të bënin diçka të bukur, ndryshe. Dhe për mua ishte diçka ndryshe nga ato që kisha bërë deri në atë moment”

“Për fat të kéq ne u detýruam ta ndërprísním dhe ka shumë njerëz që më shkruajnë akoma ‘A do të filloj programi?” Situata e pandémisë na vendosi në pozíta të vështíra që nuk dinim më si do të realízohej ky proces, dhe u vendos si nga ne, por dhe televizioni që ishte bashkpròdhues ta ndàlonin”.

A do të prezantonte sërish me Adi Krastën? Ja si i përgjigjet gazetarja pyetjes së bërë nga moderatori Ermal Peçi.

“Unë e kam provuar dhe nuk është kaq e thjeshtë. Nëse do më kthénin serish, të më thonin të prezantoja prapë do thoja Jo”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!