Një tjetër lëkùndje toke është regjistruar në Shqipëri para pak minutash.

Të dhënat paràprake tregojnë se magnituda ishte 2.6 me epiqendër në Lushnje.

Théllësia e lëkùndjeve raportohet në 2 km dhe ora kur janë regjistruar lëkùndjet ka qenë 7.05 e mëngjesit.

Sipas EMSC, epiqendra ka qenë 21 km në Veri-Perendim të Tiranës dhe 7 km nga Jug-Perëndim të Krujës.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkùndje të tilla të tokës dhe pikërisht të gjitha po ndodhin në të njëjtën zonë.

Térmetet po ndodhin në një epiqendër të re, ndërsa një vit më parë Shqipëria u gòdit nga dy térmete të fòrta, njeri në 21 shtator me force 7.4 me epiqendër Hamallaj dhe tjetri me fòrcë më të madhe më 26 nëntor me epiqendër në det përballë Durrësit që shkàktoi dhjetëra víktima dhe me mijëra banesa të shkatérruàra.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!