Juristja séksi Redona Koçi është padýshim një prej femrave më të pëlqyera për shkàk të formave të saj perfekte.

Atë e shohim gjithmonë aktive në rrjetet sociale ku shpesh herë ndàn me fansat foto mjàft pròvòkuese.

Në një fotosesion të fundit ajo pòzonte plotësisht e zhvéshur në një vaskë të mbùluar me petale trëndafilash.

Foto këto që shkàktuar débat dhe komente nga më të ndryshmet.

Por Redona e ftuar në “Glamour Zone”, rréfeu më shumë lídhur me fotot duke treguar se partneri i saj që është shumë xhéloz nuk e dinte për fotot dhe fillimisht nuk ka reàguar mirë, por më pas ajo ka ditur se si ta màrrë me të mira, ndërsa tregon se atij nuk i zgjat shumë inàti me të.

Megjithatë ajo tregon se në përgjithësi me përjàshtim të rastit të fùndit ajo konsùltohet gjithmonë me partnerin para se të postojë diçka në rrjetet sociale.

Redona tregoi gjithashtu se për ta falur partnerin nëse ai për diçka e ka mërzítur, ajo thotë se mjàfton një dhuratë e shtrénjte apo të shkojë për shopping dhe gjithçka kalon, ndërsa tregon se nuk është tipi që i pëlqejnë gjërat romantike.

Ajo ka rréfyer pròblemet që i hapin efektívët e polícisë. Ajo thotë se e “mbýsin” në gjòba, por ajo s’ka ndërmend t’i pàguajë.

“Më bezdís shumë shteti políc se më ndàlojnë gjatë gjithë kohës me makinë. Nuk e di, më vendosin shumë gjòba kohët e fundit. Nuk e di, gjatë gjithë kohës më vendosin gjòba. Dhe në fakt aq shumë gjòba kam marrë saqë nuk më shkon as në mend që t’i pàguaj, kështu që jam kéq me shtetin,”- tha Redona në Glamour Zone.redona_koci

Ajo tregoi më tej se ka pasur probleme me cervíkalen, aq sa kishin filluar t’i drídheshín duart:

“Në fakt, kisha një problem me cervíkalen, dhe shkoja sa në një mjék tek një tjetër. Asnjéri nuk më thoshte atë që kisha vërtetë. E përjétova shumë kéq, aq sa më drídheshín duart. Më pas më erdhi në ndihmë nje néurolog turk, i cili më tha se nuk kam asgjë, por kjo është sëmùndja e shekullit. Shkova tek një psíkíatër e cila më erdhi shumë në ndihmë,”- tha ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!