Në puntatën e sotme të “Màskat” në Top Channel, duket se ka ndodhur një debàt që është përpjékur të mbahet larg syrit të publikut.

Teksa moderatorja e programit, Megi Pojani, ka qenë duke prezàntuar një prej të ftuarve me màskë, pjesëtaret e jurisë, kengetarja Zajmina Vasjari dhe blogeri Olti Curri, kanë patur një débat me njëri-tjetrin.

Ata janë përpjékur të mos dëgjohen nga të pranishmit në studio dhe publiku, pavàrësisht mikrofonave të ndezur dhe téntuan ta kalonin gjithçka në héshtje.Maskat/Debat në studio! Çfarë ndodhi mes Zajmina Vasjarit dhe Olti Currit?  “E Diell”,15 Nëntor 2020 - Top ChannelMegjithatë ky moment nuk i ka shpëtuar Megit, e cila nga “Skype” e ka ndërprérë Manushin, që ndodhej në studio, duke i treguar pròblemin që po ndodhte tek juria.

Shkàku i débatit mbétet énde i paqàrtë për të gjithë, ndërsa Olti dhe Zajmina, që janë miq prej kohësh duket se zénkën e kanë kaluar edhe në rrjetet sociale. Nga një kërkim i thjeshtë mund të shohësh se nuk e ndjékin më njëri-tjetrin në Instagram.

Gjë që tregon se débati i tyre nuk ka qenë diçka e momentit, por për një arsye madhore. Se c’ka ndodhur me saktësi, présim ta mésojmë ditët në vazhdim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!