U bë një vit që këngëtarja Nora Istrefi dhe Robert Berisha lajmëruan ndàrjen e tyre, e cila ishte një ndér ndàrjet më “shembullore” të showbiz-it shqiptar.

Megjithëse rrugët e tyre u ndànë, çifti ruajti raporte mjaft të mira pasi në mes ishte edhe e vogla Renee.

Norën dhe Robertin i kemi parë shpesh bashkë pas ndàrjes në pushime së bashku, në të njëjtën shtëpi apo duke ngrénë në restorant.Robert Berisha flet për herë të parë për ndarjen nga Nora Istrefi - GazetaBlic

Ata kanë mbétur dy shokë, ndërsa kanë treguar se edhe marrédhéniet me familjet e njëri-tjetrit vazhdojnë të jenë të mira.

Por, për këtë Norës dhe Robertit i është dashur shumë punë, në mënyrë që e bija Renee të mos e ndjénte ndàrjen e prindërve dhe të mos i mùngonte asnjëri prej tyre.

Si rrallëherë, këngëtarja ka folur një vit pas ndarjes për divorcin dhe raportet e saj me Robertin, në një intervistë për “Qejfi më i madh se Stambolli”

Ndër të tjera, Nora theksoi faktin se ata nuk kanë lejuar që ndarja e tyre të ndikojë tek Renee, ndaj dyshja është munduar shumë.

“Renee e do babain shumë, por me mua është më e lídhur. Jemi përkùshtuar të dy shumë që ajo të mos e ndjéjë atë çéshtje, atë pròblem. Kam màrrë komplímente prej shoqeve, prej njerëzve që thonin sa mirë e kemi menàxhuar. Jemi mùnduar shumë…Uroj që të gjithë prindërit të dinë ta menàxhojnë mirë”- ka rrëfyer ndër të tjera këngëtarja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!