Nuk e dimë se ç’jeni në gjéndje të bëni ju për idhùllin tuaj por për hir të së vërtetës çfarë nuk na kanë parë sytë të bëjnë fansat e zjàrrtë për idhùjt e tyre!

Nga veshjet me printime, udhëtimet nga vende të largëta, dhurata të veçanta e shumë gjëra të tjera.

Madje, disa shkojnë deri në atë pikë sa gdhéndin në lëkurë emrat e artistëve apo edhe më larg, tatùazhojnë portretet e tyre.

Diçka të tillë e kanë bërë fansat e Noizyt disa herë.

Rasti i fundit ishte në verë kur reperi ndàu në InstaStory një foto të krahut të një fansi të zjàrrtë, i cili kishte realízuar portretin e tij.

Ndërkohë, së fundmi ai ka ndarë në Instagram disa video shumë të bukura.

Teksa ishte duke udhëtuar me makinë, reperi është pikàsur nga një grup fansash.

Kjo ka bërë që ai të ndàlonte makinën dhe t’i takonte fanset e tij, të cilat janë emocíonuar nga ky gjést.

Në videot e shpërndàra nga reperi shihen tek bërtàstin dhe e përqàfojnë atë.

Kush e di sa fansa të Noizyt do donin të ishin në vend të vajzave.

Këtë vit artisti ka qenë shumë aktiv në muzikë. Pak javë më parë, Noizy erdhi në bashképunim me Predz UK, Swarmz dhe Simba.

Djemtë sollën një projekt “zjàrr” që u titullua “Naùghty naùghty”, i cili brenda 7 ditëve ka arrítur 1.5 milion klikime në Youtube.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!