Në 76 vjetorin e çlirimit të Tiranës, shtëpitë të cilat janë përdòrur si bàza gjatë lùftës nacíonal çlírímtare, ose po u mérret fryma nga pallatet ose janë shndérrùar në të tilla Televizioni Ora News ka kërkuar dhe qëndrimin e kryebashkiakut për zhdùkjen e historisë, por si gjithnjë gazetarët janë të padéshiruar prej tij.

Kjo ka ndodhur edhe gjatë ditës së sotme me gazetarin Ronaldo Sharka.largojne Archives - Ora News

Gazetari shkoi dy herë për të kryér mísíonin e tij, si në mëngjes herët kur Veliaj u paraqít në bashki, ashtu edhe në mesditë kur Veliaj ishte prézent në cérémoninë e Çlirimit të Tiranës.

Në të dyja herët gazetari është përbàllur me shtýrje me fòrcë dhe rréthim nga polícët dhe trùprojat të cilët mbròjnë kryebashkiakun “e paprékshëm” nga mikrofoni i gazetarit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!