Ballina Magazina Shëtitje me Kridin! Java nis kaq ëmbël për Klea Hutën (VIDEO)

Shëtitje me Kridin! Java nis kaq ëmbël për Klea Hutën (VIDEO)

Klea Huta është një ndër mamatë më të përkùshtuara që kemi parë, e cila megjithëse angàzhohet edhe me projekte të tjera, e gjen gjithmonë kohën për të voglin e saj, Kridin.

Në rrjete sociale, ajo ndan vazhdimisht momente të ëmbla me të birin, i cili tashmë është kthýer në arsyen e jetës së saj.

I vogli e pret zgjuar në mbrëmje derisa mami Klea të kthéhet në shtëpi nga puna, ndërsa mëngjeset e tyre nisin gjithmonë së bashku.

Ashtu si dhe sot, moderatorja ka gjetur kohën të dalë shëtítje me djalin e saj, i cili rrítet dita-ditës.

Në ‘InstaStory’, Klea ka shpërndàrë një video me Kridin, i cili qëndron i ulur në karrocë dhe sheh rrugën.

Klea ka treguar se Krid i ka ndryshuar jetën në 360 gardë dhe se pavàrësisht gjithë angàzhímeve profesíonale ajo përpíqet t’i qëndrojë afër. Madje shpesh moderatorja e ka marrë të voglin me vete në punë, që të mos qëndrojë për shumë kohë larg tij.

error: Alert: Content is protected !!