Të jesh një fytyrë publike, lajmet ‘fàke’ ose të shtrémbéruara, vijnë bashkë me paketën e famës.

Reperi i njohur nga Kosova, Gold AG, së fundmi është përbàllur me diçka jo fort të këndshme.

Përmes rrjeteve sociale, dikush e shpàlli të vdékur dhe me këtë rast nuk mùngoi një reàgim i tij.

Ai thékson se disa profile fàllco kanë përhàpur lajmin e vdékjes së tij, por që është shëndoshë e mirë.

“Vëllezër e motra jam gjallë. E pash që disa fëmijë me llogari të rréme kanë komentuar duke shpréhur ngushéllime kinse paskam ndérruar jetë. Asaj rruge jemi të gjithë por për like e klikime sot bëhet edhe kjo punë.

Uroj të jeni mirë të gjithë, e ju që më keni shpàllur të vdékur unë nuk ua dëshiroj vdékjen por jetofshi gjatë e Zoti ju udhézoftë pa dallim”, ka shkruar ai në InstaStory.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!