Ditën e sotme në të gjitha mediat u shpérndà me shpejtësi lajmi se Anxhela Peristeri ishte përzgjédhur nga juria e Festivalit të Këngës për të përfaqësuar Shqipërinë në “Eurovision”.

U tha se Peristeri mblòdhi shumën më të madhe të pikëve nga juria e Festivalit të Këngës, duke grùmbùllùar 322 pikë nga votimi i 11 pjesëtarëve të jurisë.

Sipas këtij lajmi juria përbëhej nga Shefqet Aliu, Osman Mula, Spartak Tili, Erjon Sheme, Ruzhdi Keraj, Miron Kotani, Jaho Margjekaj, Kozma Dushi, Enver Shëngjergji, At Spiro Katundi dhe Rudolf Marku. Anxhela Peristeri me këngën 'Karma' do të përfaqësojë Shqipërinë në  'Eurovision 2021' - POLITIKOFF

Mirpëo duket se e gjithë kjo ka qenë e rrémë, sepse nuk është përzgjédhur ende asnjë fitues.

Në një prònòncim për “AbcNews”, drejtori i Festivalit të RTSH-së, Martin Leka, ka shpjéguar se është e pamùndur që fituesi të shpàllet që tani dhe se e gjithë kjo ka qenë e stísur.Si qëndron e vërteta e ‘fituesit’ të Festivalit

“Është e pamùndur të dalë fituesi, kur festivali nuk është zhvilluar ende. Po e qartësoj që Festivali i Këngës do të mbàhet në datat 16, 17 dhe 18 dhjetor. Gjithçka është bërë për shkàk të intéresave personale, nga njerëz që po mùndohen të ùlin figurën e festivalit të krijuar prej vitesh. Juría nuk është ajo e publíkuar në media, emrat janë të tjerë”, është shprehur Leka.

Kujtojmë se fituesi që do të zgjidhet në Festivalin e Këngës do të përfàqësojë vendin tonë në edicionin e ardhshëm të “Eurovision”, i cili do të mbàhet në Holandë, nga data 18 deri më 22 maj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!