Rrjetet sociale përveçse kanë drejtuar vëmendjen nga fotot dhe dukja perfekte, kanë sjell edhe një fenomen shqétësues siç është photoshopi.

Përdorimi i photoshop-it në mënyrë të ekzàgjeruar është bërë shqétësues për botën mbarë dhe në rrjet po serviren imazhe jo-reale që démtojnë réndë psíkologjínë e njerëzve!

Të shumtë janë personazhet VIP që nën presíonín për të qenë “perfekt”, modífikojnë fotot e tyre dhe u paraqíten fansave si dikush që s’janë, njerëz pa asnjé défekt.

Kjo e fundit nga ana tjetër ka bërë që figurat publike të akùzohen shpesh për modífikim të fotove, e ndonjëherë edhe pa të drejtë.

Kjo gjë i ka ndodhur së fundmi edhe Dojna Memës, e cila ka postuar dy foto në Instagram, ku shihet duke ngrénë akullore.

Megjithatë, një ndjékës i saj e ka akùzuar se ka përdorur shumë photoshop, gjë kjo e cila sipas Dojnës nuk është e vërtetë.dojnamema

Me thënë të drejtën akulloren e kam zbàrdh një çik kurse për fytyrën, e kanë shkrírë gjithë pasíonin atë natë mami dhe babi, s’lanë vend për photoshop. Sa për të qenë të drejtë domethënë!

Nga ana tjetër, pak ditë më parë Dojna iu përgjigja disa prej pyetjeve më interesante, duke treguar se në Top Channel nuk po përshtatej më në këtë fazë, ndonëse është vendi ku ka filluar punë që në moshën 19 vjeçare.dojnamema

Megjithatë, ajo shtòi se janë ndàrë me respekt në një mënyrë paqësore.

Për të gjithë njerëzit që më kanë ndjékur e dinë që kam që 19 vjeç në Top Media. Ishte e vetmja shtëpi mediatike që unë kisha patur ndonjéherë, pra nuk vija nga ndonjë ekspériéncë e mëparshme. Unë kam bërë vetëm Top Channel dhe ishte një vendim i vështírë të shkëpùtesha nga shtëpia ime e parë. Ishte një vendim i nevojshëm në një kohë kur unë kërkoja të bëja gjëra të mijat. Ka qenë një shkëpùtje shumë e butë dhe për këtë më vjen shumë mirë, ka qenë një shkëpùtje me respekt nga të dyja palët. Ishte një moment që unë kisha shumë nevojë të ékspériméntoja me gjëra të reja. Në këtë fàzë Top Channel kishte një línjë edítoriale që nuk përshtatej me gjërat që unë doja të bëja specífikísht, kështu që ishte më mirë për të dyja palët që të merrnim një shkëpùtje nga njëri-tjetri.dojnamema

Sa i përket lídhjes së saj me Vlashentin, ajo sërish nuk e pranoi se janë në lídhje, duke u fshéhur pas ‘rastësisë’ por tregoi se ka dy vite e gjysmë që është në një lídhje dashurie dhe zemra i rreh fort.

Bëjnë njerëzit foto të njëjta. E njoh shumë mirë Vlashentin, kemi bërë edhe një produksion së bashku. Është një këngë e Vlashentit ku kanë nisur të gjitha aludímet ku unë jam pjesë e videoklipit. Të gjithë thanë që duket sikur është një këngë për ty. Unë jam në një raport dashurie, një raport i cili ka shumë vite që zgjat nuk është rishtaz. Ka 2 vite e gjysmë që zemra më rreh fort.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!