Ndodh shpesh që personazhet publike, por jo vetëm, të bien pre e mashtrimeve të ndryshme që bëhen në emër të tyre.

Rasti i fundit është ai i Bora Zemanit. Prej ditës së djeshme në rrjet po qàrkullòjnë disa screenshot-e ku shihen biseda në emër të Borës në Instagram.

Në këto biseda Bora ose më saktë, personi që ka përdorur emrin e saj, i kërkon një personi të quajtur Artur, supòzohet shok i Donaldit, një nder.

Ky nder konsíston në mbylljen e një faqeje, që sipas personit në fjalë, ka nxjérrë sékrétet e emisionit dhe duhet të mbyllet. Ndër të tjera në bisedë përmendet edhe djali i saj Arbori.

Pasi këto foto morën dhénë, ka ardhur edhe reàgimi i vetë moderatores, që ka mòhuar në mënyrë kategorike të ketë folur me dikë për të mbýllur një faqe Instagrami, duke thënë se mjàftohet me një “bllòk” që bën nga profili i saj.

Më tej, Bora shtòn se néveritet kur përménden në gjëra kaq bàstàrde njerëzit e saj, duke përfùnduar me “injòranca dhe lígësia fatkéqësisht nuk zhdùken duke i zhdùkur adresat e rrjéteve sociale”. I përmendën të birin dhe Donaldin, shpërthen Bora Zemani "Ma neverisni,  bëni qejf në llumin ku jeni" - Showbiz

“Sapo më erdhën foto të disa mesazheve në insta që gjòja unë paskam shkémbyer dhe kërkoj të mbýllin një faqe. Sa parazitë janë këta njerëz që kanë aq shumë kohë për të bërë një montazh të tillë. E kuptoj qëllímin se doni followers edhe ju të shkrétët ndàj nuk po ju bëj tag se mjàft morët vetëm nga ky montazh, por nevéritem kur përménden në gjëra kaq bastàrde njerëzit e mi. Një gjë është e sigurtë: nuk do hàrxhoja kohë të mbýllja faqe injòrantesh. Mjàftohem me një bllòk që i bëj nga profili im për të mos më dalë përpara syve. (Jo këto faqe që as që e dija se ekzístonin) injòranca dhe lígësia fatkéqésisht nuk zhdùken duke i zhdùkur adresat e rrjéteve sociale. Kështu që bëni qejf në llùmin që jeni.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!