Aulona Musta dhe vajza e saj e cila ka bërë një gjést mjàft emocíonues, kanë qenë të ftùara së fùndmi në emisionin Rudina.

Amara vendosi që të présë flokët e saj dhe t’i dhùrojë për fëmijët e sémuré me kàncer.

Ajo shprehet e lumtur për këtë gjést që ka bërë, ndërsa Aulona tregon si arríti ta realízojë këtë dhùrimin e flokëve.

Rudina Magjistari: Ju i prétë flokët në një parukeri, si ndodhi e gjitha, i prétë i morët i ruajtet?

Aulona Musta: Unë e mësova të gjithë procédurën nga vajzat e orgànízatës “Fëmijët për fëmijët” dhe mënyra si u lídha me këtë orgànízatë ishte krejt rastësore. Kur unë vendosa të bëj këtë gjë hyra në internet për të kërkuar ínformacíon për këtë gjë. Vetëm 2-3 persona në Instagram më oríentuan dhe më thanë është kjo orgànízata dhe dimë që mérret me këtë gjë.Nëse vajzës tënde do t'i pëlqenin vajzat", Aulona Musta e ka gati  përgjigjen (FOTO LAJM) - Albeu.com

U fùta dhe kërkova në Google, mora më shumë ínformacíon, i kontaktova në Instagram dhe kështu lindi. Janë e vetmja orgànízatë që mérren për dhùrimin e flokëve për fëmijët dhe më dhànë të gjithë ínformacíonin që duhej. Normalisht që flokët duhet të jenë të palyer, të shëndetshëm, i vendosa në një kuti kartoni dhe më pas dhùrohen. Kjo është gjëja më e lehtë sepse për të bërë një paruke duhen shumë lekë, është 500 euro një paruke, por përveç pjesës së dhùrimit të flokëve , duhen fonde dhe dùhen dhùruar edhe para për të mùndësuar këto paruke.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!