Aktorja e njohur Arjola Demiri ka rréfyer në media se jeta e saj ka qenë tepër e véshtírë.

Në moshë shumë të re, ajo u divòrcua nga i shoqi, e kësisoj për shumë vite ia dedíkojë të gjithë kohën e saj edukimit dhe rrítjes së fëmijëve.

Arjola tregoi në rubrikën “Tròtuar”, në “E Diell”, se karríerën si aktore e ka nisur në një moshë të madhe dhe shtòi se suksesi i saj i shpejtë në art, por edhe përfshírja në politikë është diskutuar negàtivisht nga publiku i gjerë.

Mes emocíonesh, Arjola théksoi se asnjéherë nuk u fol për atë nënë që rriti me véshtírësi fëmijët e saj, bëri të pamùndurën që t’i siguroj atyre një jetesë më të mirë, por të gjithë u kapën pas një roli në teatër, që sipas saj ishte thjesht një rol dhe nuk personifikonte atë që ajo është në të vërtetë dhe vlerat që mbart.

Më tej ajo tha se gjithçka ka arritur, ka ardhur si rezultat i punës së saj, vullnetit dhe mbéshtetjes maksimale të familjes, e jo nga favore të ndryshme.

“Në momentin që unë thash një mendim të sinqertë, për partinë që dua ta përkrah në zgjedhjet e ardhshme, plàsi një bòmbàrdim komentesh nga më ofénduéset, nga më fýeset. Ishin edhe titujt píkant, mastùrbimi i hapi rrugët drejtë televizionit, teatrit, filmit. Nga një shfàqje që del një lajm píkant, kjo ka qenë pjesë e shfàqjes. Nuk e di se si njerëzit janë kaq të cékët kaq të réndomtë dhe ulen me një telefon në dorë, e dy gishta shpréhin mendime dískrímínuese”, shprehet ajo.arjolademiri

“Nuk jam mërzítur, sepse kam qenë një nënë me kohë të plotë dhe nuk pyeti askush se si i rrita këto tre fëmijë. Një 10-vjeçar i jetës sime, unë kam qenë mami me kohë të fortë, kam qenë duke rritur fëmijët. Ku janë këta njerëz, që të théllohen pak më shumë në mendime. Aktore nuk u bëra pa dashje, erdha nga Tropoja në 2003, fitova e mbarova me 10. Kam héqur pícírin për t’u arsimuar”, thotë Demiri.

“Njerëzit priren të shohin gjòksin tim, shàlën time, çfarë pòzash kam marrë unë në film, céktësia e njerëzve është për të ardhur kéq. Në një status nga shumë që kam thënë, nuk më vjen tùrp që jam femër e fortë, e ja kam dalë vetë. Nuk i përùlem askujt veç punës time, vullnetit tim dhe familjes time që më ka mbështetur deri në pikën e fundit”, tha Arjola.arjolademiri

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!