Moderatorja e njohur albana Osmani ishte e ftuara e ditës së sotme në emisionin e mëngjesit “Kafe shqeto”, u foli për librin e saj të ri, jetën personale si dhe planet e ardhshme në televizion.

“Çika në bétejë me intelígjencën artíficíale” titullohet libri i ri i Albanës, për të cilin u shpreh:

‘‘Çika në bétejë me intelígjencën artíficíale” është libri i sapo publikuar dhe njerëzit po e blejnë. Por çfarë më bën mua shumë të lumtur është fakti që po e pëlqejnë librin si përmbàjtje. Sigurisht çika ishte një gjetje nga ana ime nisur nga rrénjët e mia. Gjeta diçka se si e quajnë një vajzë dhe zgjodha pikërisht që të jetë emri i protagonistës, pra siç jam unë Albana ajo quhet Çika duke pretenduar se do të shkojë përtej kufijve, sikur po ndodh që për dy ditë do të jetë në Amazonë në gjuhën angleze dhe sërish vajza do të quhet Çika.”albanaosmani1

Tashmë do ta shohim vetëm si shkrimtare, apo Albana do t’i kthéhet sërish moderimit? Edhe për këtë ajo e ka një përgjigje:

”Nuk e ndiej veten larg televizionit. Me mendjen time përditë bëj nga një show dhe është më i miri. Çështja është se thjesht nuk e kam gjetur veten se ku do akomodohem. Aty ku isha gjërat ndryshuan dhe thjesht më duhet ose të rivendos raport aty, ose diku tjetër, ta nis në një formë tjetër. Po i peshoj gjërat si të jetë më mirë për mua. U vendosa çmime të larta televizioneve”.

Moderatorja gjithashtu ka folur dhe në lídhje me “Top Channel” ku ajo ka moderuar që në adoleshencë.albanaosmani1

”Unë e dua Top-in jam rritur aty. Nuk do të isha kurrë një bukëshkalë që do të thosha një fjalë të gàbuar. Dhe në qoftë se i përket një realiteti. Tani është një sistem tjetër që do të thotë nga një televizon ku kishte një lider i cili përcàktonte se kush nga moderatorët duhet të ishte në një sezon, tani janë bërë me vetëspònsorízim. Do më duhet të ulem ta mendoj”.

Ndërsa për jetën private Albana la të kuptohet se ajo është në një lídhje, por thjesht i duhet të marr një vendim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!