Shkaktoi jo pak bujë një deklàratë e Albana Osmanit për kolegen e saj Arbana Osmani në emisionin “Shiko kush luan”.

E gjendur përbàllë lojës së famshme “Paintball” Albana teksa shénjestroi Arbanën tha se nuk ka patur kùrrë miqësi mes tyre duke shtùar se asnjëherë nuk e ka kuptuar arsyen përse.

S’ka pas kùrrë miqësi dhe nuk e kam kuptuar asnjëherë pse, por…

Sigurisht edhe ju mùnd ta pyesni veten se çfarë ka ndodhur mes tyre.

Me sa kuptuam nuk bëhet fjalë thjesht për një marrédhénie që nuk është kthyer në miqësi, por për një marrédhénie të krísur.

Pse? Sepse pasi shénjestroi Arbanën ajo u shpreh:

Ndoshta ngaqë jam pak më e gjatë edhe i shoh gjërat pak më nga lart.

Ups! Një kùnjë e mirëfilltë! Për cilat gjëra po flet Albana dhe përse thotë se i sheh gjërat më nga lart?

Nuk mund të themi ç’ka ndodhur mes tyre por me siguri do sqàrohet për publikun në vijim, teksa nga Arbana nuk ka ende një reàgim.

Mbetet për tu parë nëse do reàgojë apo jo, sepse zakonisht ajo zgjédh t’i kalojë në héshtje gjëra të tilla!

Rikujtojmë se gjatë kohës kur Arbana prezantonte “Big brother”, Albana ka qenë prezantuese e “Big Brother Fan Club” por si duket as kjo nuk ka ndíkuar në shoqërinë e tyre.

Madje, ato nuk e ndjékin njëra-tjetrën as në Instagram.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!