Sara dhe Xheraldina janë një shembull i vërtetë për çdo marrédhénia vjehrrë-nuse dhe këtë gjë na e kanë déshmuar shpesh.

Për të gjitha beqaret, është mirë t’i hídhni mënjanë legjendat urbane, sepse raportet e mrekullueshme me nënën e partnerit nuk janë të pamùndura.

Madje mund ta konsíderoni edhe si nënën tuaj dhe ajo t’ju bëjë dhurata siç i bën Xheraldina Sarës.

Kjo e fundit ka ndàrë dy foto në Instastory, duke treguar se e vjehrra i ka blerë një palë syve teksa nuk e ka fshéhur fare entuzíazmín për këtë dhuratë.

Kush tjetër përveç Xheraldinës mùnd të më dhùronte këto syze të veçanta? Nuk do mendoja kurrë t’i blija vetë.

Edhe një tjetër (foto) sepse po më pëlqejnë shumë.

Edhe një herë Sara dhe Xheraldina na dëshmùan mbi marrédhénien e bukur dhe të ngùshtë që kanë.

Shpesh në intervista Xheraldina ka thënë se Sarën nuk e konsideron si nuse, por si vajzën e saj.  Paralajmëroi dasmë pas karantinës, mami i Ledri Vulës përkëdhel publikisht  Sara Hoxhën, urimi i ëmbël për nusen: Pashulja ime…. – Dosja AL

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!