Një tjetër lëkùndje toke është regjistruar në Shqipëri para pak minutash.

Të dhënat paràprake tregojnë se magnituda ishte 2,9 me epiqendër në Lushnje.

Théllësia e lëkùndjeve raportohet në 10 km dhe ora kur janë regjistruar lëkùndjet ka qenë 09:53.Tërmet në Shqipëri me një fuqi prej katër shkallë të rihterit

Sipas EMSC, epiqendra ka qenë 21 km në Jug-Perëndim të Elbasanit dhe 16 km nga Veri-Lindje të Lushnjes.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkùndje të tilla të tokës dhe pikërisht të gjitha po ndodhin në të njëjtën zonë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!