Reperja Tayna është një ndér shembujt më të mirë për të rinjtë shqiptarë, e cila ia ka dalë mbanë të bëjë realítet ëndrrat e saj.

Dëshira e saj në fëmijëri ishte të bëhej një këngëtare e njohur si emrat e Hollywood-it dhe tashmë emri i saj është më i lakùari!tayna

23-vjeçarja ka ngrítur një karríerë të suksésshme dhe siguron fitime të màjme, me të cilat i ka ndërtuar edhe prindërve një shtëpi të re.

Por si i ka arritur këto? Pikërisht një motivim të domòsdòshëm ajo e ka dhénë për ndjé kësit në Instagram!tayna

Tayna ka publikuar një foto tepër të ëmbël të sajën nga fëmijëria dhe një foto të shkrépur ditëve të fundit, ndërsa krahas postimit shkruan:

“3 dhe 23. Mbi të gjitha, mos lejo moshën të të shùajë zjàrrin e fëmijës që ke brenda vetes”

Të gjithë ata që ende e kanë “lémsh” të tashmen dhe të ardhmen e tyre, bazohuni në këshillën e Taynës!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!