Një femër shumë séksi dhe e talentuar si Tayna është ëndrra e çdo djali dhe të shumtë janë ata që mundohen ta bëjnë për vete.

Në ditët e sotme, mënyra më e thjeshtë për të komunikuar me dikë janë rrjetet sociale dhe merreni me mend vetë ç’bëhet në inbox-in e Taynës!

Jo vetëm persona të panjohur, por edhe emra të famshëm të showbiz-it shqiptar e të huaj i shkruajnë reperes shqiptare dhe ajo na e pranoi vetë.Wrongly, Tayna ends up in the Daily Mail article

Si një “as” nén mëngë, Tayna përdori sot faktin që lista e saj e mesazheve është plot me emra reperësh, për të na “lénduar” ndjénjat të gjithëve.

Në një postim në InstaStory, ajo ka shkruar:

“Mendon se mund të léndosh ndjénjat e mia? Unë i kam të gjithë reperët tuaj të preferuar në mesazhe. Kombëtarë e ndërkombëtarë!”

Epo, kaq kuríozë sa na bëri, s’do bënte kéq të zbùlonte ndonjërin prej tyre!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!