Këngëtarja e hitit “Ndàrja”, Soni Malaj, ia ka dalë më së miri të rezístojë prej vitesh në tregun muzikor dhe të na sjellë gjithmonë projekte të bukura që na kënaqin veshët.

Prej vitesh, ajo i ka bërë njerëzit për vete me zërin dhe enérgjinë e saj, por e kishit pyetur ndonjëherë veten nëse Soni ka ndjérë konkùrrencë?

Këngëtarja ka folur pa doràshka për mediat kosovare, duke e përmendur në fakt një emër të fortë në muzikë, të cilin e ka ndjérë konkùrrent.Soni Malaj tregon se kush është konkurentja e saj më e madhe nga Kosova -  Sinjali

Bëhet fjalë për këngëtaren Genta Ismajli, pasi siç tregoi Soni, të dyja ishin tepër enérgjike në skénë.

Megjithatë, Soni shtòi se kjo ishte një konkùrrencë e pastër përtej të cilës kishte miqësi, e cila vazhdon të ruhet edhe në ditët e sotme.

Sipas këngëtares në showbizin shqiptar sot nuk ka më raporte siç ka qenë dikur, ku pértej arrítjeve profésionale ruhej edhe shoqëria mes tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!