Ronela Hajati ka nisur karríerën e saj në një moshë fare të re dhe me siguri të gjithë e kujtoni kohën kur ajo kònkùrrònte në spéktaklin “Star Academy”.

Mirëpo hapat e parë ajo nuk i hòdhi pikërisht aty, sepse si fillim këngëtarja ka marrë pjesë në emisionin e famshëm të talenteve “Ethét e së premtes”.

Atë kohë Ronela ka qenë vetëm 13 vjeçe dhe sot ka ndàrë një video të rrallë nga audicionet e saj në këtë spéktakél.

Ajo ka treguar se videoja që ka gjetur në arkiva e ka emocionuar shumë dhe në fund i ka bërë një urim shumë të sinqertë vetes së saj.

“Ishin ‘Ethét’ e para dhe kur kam fituar këtë fàzën jam hédhur përpjétë nga gëzimi si kùrrë ndonjëherë! M’u mbùshën sytë me lòt kur e pashë, ndoshta nga naívíteti, dashuria e madhe dhe ëndrrat e pafùndme për muzikën, e nëse do kisha mùndësi do e përqafoja veten fort kur shoh sa shumë gjëra kanë ndíkuar në kàràkterin tonë! Ama shpirtin, sytë, shprehinë dhe dashurinë e kam të njëjtën … si ditën e parë që pashë kamerat kur u ndézën! Kam qenë vetëm 13 vjeç dhe më konsideronin si ‘përjàshtimin’ e konkursit se isha shumë e vogël…. sot pas 17 viteve i lutem Zotit për shëndet e jetë të gjatë se Ronela e vogël e meriton t’i realízojë gjithë ëndrrat e saj!”, ka shkruar Ronela.

Siç shihet nga imazhet koha nuk ka ndryshuar asgjë në portretin e këngëtares, sepse ajo vazhdon të mbétet po e njëjta me atë vajzën e ëmbël 13-vjeçare.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!