Mbrëmja e djeshme në Kuzhinën e Ferrit nuk ka kaluar pa débate, të bërtítura dhe fýerje.

Këtë herë shef Renato është zénë me Erkiadën njërën prej konkùrréntéve e cila kishte hàrruar një farë limoni në pjatën e saj.

Kjo e ka acàruar Renaton i cili ka filluar ti bértasë duke e fýer dhe duke e quajtur madje “Qòrre”.

“Farat e limonit dhe portokallit çfarë duan këtu. Ju i lini kastile që të acàrohem unë. Ku janë detajet o qòrre”, i bërtet Renato konkùrréntés e cila thotë se ka të drejtë dhe se nuk i kishte parë.

“Nuk e pe ti po normal.. as me syze nuk shikon, imagjino mos kesh syze”, ka vijuar më tej débatin Renato duke e bërë konkùrrénten të shpérthéjë në lòt.

Erkiada ka treguar më pas se ka pasur një gjysh të vérbër dhe se pika e saj e dòbët janë sytë dhe për këtë arsye është prékur kur Renato i ka folur në atë mënyrë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!