“Héll’s Kithchen” edhe këtë të premte nuk ka kàluar pa pjata të thýera, ushqim të hédhur fytyrës dhe ulérima.

Renato Mekolli kërkoi falje për ngjàrjen e një jave më parë, por nuk është se bëri ndonjë téntàtivë për të përmírësuar sjelljen e tij.

Këtë e themi sepse në episodin e radhës të “Héll’s Kitchen” arrògànca e shefit ka kaluar në një tjetër nivel.He was criticized for calling the competitor 'blind', Renato Mekolli reacts  and leaves everyone speechless with what he says: A word that hit like an  arrow! - Gossip

Shef Renato është kàpur sërish me konkùrréntet dhe veçanërisht me njërën prej tyre së cilës i ka hédhur pjatën me ushqim fytyrës.

Ai është nxéhur pasi ka parë një copë bukë të kàfshuar në njërën prej pjatave, të cilët e ka màrrë dhe ja ka fùtur me dhùnë në gojë konkùrréntes ndërsa më pas ka thýer pjatat në tavolinë, ndërsa njërën prej tyre ja ka hédhur fytyrës konkùrréntes.

Ai u shpreh i pénduar më pas duke reàguar me një shkrim të gjatë për mënyrën se si u soll me konkùrréntet, por pàvarésisht kësaj ai vijon të jetë po i njëjti shef i ashpér dhe shumë kérkues.

[/video]

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!