E diela e sotme ka qenë një ditë pushimi për moderatoren Ori Nebiaj, e cila është ulur përbàllë televizorit për të shijuar progràmacíonin e kësaj dite.

Mirëpo, nuk e dimë cili emision nuk i ka pëlqyer àspak Orit, aq sa ajo i ka dedíkuar edhe një status në Instagram.

Më saktë, bëhet fjalë për një moderatore të cilën ajo e ka quajtur “shkàrràvinë”, duke treguar se nuk i pëlqen àspak ta shohë në ekran.

Në postimin e saj në InstaStory, Ori shkruan:

“Pu pu pu. E diela në shtëpi përfùndimisht një tortùrë për sytë nëse bën ‘zappíng’ në televizor. Ca emisione shtérpë dhe tallava e ca shkàrràvina që bëjnë si moderatore, por që shkàktojnë dhímbje sysh dhe veshësh. Ndjésë për mlléfin e sinqertë, por i ka jeta dhe këto”,

Më tej, ajo sqàron nëpërmjet fjalorit kuptimin e fjalës “shkàrràvinë”, ndërsa énde nuk dihet me cilën moderatore e ka.

Në fakt, progràmacioni i të dielës në “Klan” dhe “Top Channel” është tepër i ngjéshur, ndàj bëhet më e vështírë për të kuptuar kujt i adresohet ‘thùmbi’ i Orit!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!