Në muajin gusht të këtij viti, aktorja e njohur Olta Gixhari u bë nënë për herë të parë.

Ajo u bekua me një djalë të cilin e pagézoi me emrin Amar, të cilin e lindi në Spanjë ku po jeton prej disa kohësh me partnerin e saj.

Këto dy muaj kanë qenë më të bukurit për Oltën, e cila nuk i ka kursýer për ndjékësit në rrjete sociale momentet e ëmbla me birin e saj.oltagixhari

Përveç kujdésit maksímal për Amarin, duket se aktorja është kujdésur të rikthéjë sa më shpejt edhe format fizike.

Ajo ka ndarë në Instagram një foto të trupit dy muaj pas lindjes dhe duhet ta pranojmë se duket super në formë!oltagixhari

Me rastin e dymujorit, aktorja i thuri djalit një poezi super të ëmbël, të cilën mùnd ta lexoni më poshtë:

Tralala ti në shtëpi o Amar i vogël ti, ty mami shumë të do dhe në gjumë ajo të vé. Ti mamin pa gjumë e lë, por ajo thotë nuk ka gjë. Tralala sa bukuri, plot dy muaj pa gjumë tani!oltagixhari

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!