Në korrik të këtij viti, këngëtarja e njohur Olta Boka dhe partneri i saj Ivi Rrokaj u bekuan me një bebushe të cilën e pagézuan me emrin Gaia.

Kjo períudhë ka qenë më e lumtura për Oltën, e cila s’është màrrë me asgjë tjetër përpos vajzës së saj.

Siç ka treguar edhe më herët, këngëtarja ka përjétuar një dashuri të rrallë dhe shumë të madhe me ardhjen në jetë të vajzës së saj.

Madje, ajo rréfen për ndjékësit në Instagram se ka kuptuar qéllímin e jetës së saj, i cili ishte të bëhej nënë.

“E doje këtë shtatzëni? E kishe planífikuar?”- e pyet një ndjékës, të cilit Olta ia kthén:

“Për mua fëmija është ínvestími dhe dhurata më e bukur që mund t’i bësh vetes! E doja me shpirt dhe mézi e kam prítur! Unë kam kuptuar që kam ardhur në jetë për t’u bërë mama.”- shkruan ajo.

Mirëpo, a do ta shohim ndonjëherë Gaian në publik? Olta i trémbet kësaj!

“Kjo është një pyetje që më bëhet vazhdimisht. Nuk e di nëse do ta prezantoj Gaian publikisht. Unë marr shumë dashuri nga ju dhe jam më e lumtura për këtë, por dua ta mbroj edhe nga ndonjë “sùlm” dàshakéqës që me thënë të drejtën në raste të tilla ndíkon shumë.”- shprehet Olta.

Sa kohë do të qëndrojë larg skenës apo muzikës? Edhe për këtë e ka një përgjigje: Derisa Gaia të mbíshë të paktën 1 vjeç.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!