Prej kohësh, Nora Istrefi dhe Robert Berisha s’janë më bashkë, por janë ndér të paktat çifte të ndàra në paqe dhe marrédhénia e tyre është për t’u pasur vërtetë zíli!

Ata takohen shpesh bashkë për shkàk të vajzës, Renee, shkojnë me udhëtime bashkë, hanë dreka e darka e janë shokët më të mirë të njëri-tjetrit.

Madje, ata janë mbéshtétja më e madhe e njëri-tjetrit dhe këtë e déshmojnë herë pas here.

Robert Berisha është i pari që publikon projektet e reja të Nora Istrefit, duke i dhénë asaj mbéshtétjen e tij maksímale, ndërsa diçka të tillë e ka bërë edhe Nora sot.

Duke qenë se ish-partneri i saj do të nisë një emision të ri të titulluar “Robi plàket kur don vet”, këngëtarja e ka shpérndàrë njoftimin në llogarinë e saj në Instagram.

Emisioni i Robertit do të nisë të dielën më 25 tetor, në orën 23:15 në “Klan Kosova”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!