Duket se Loredana është rikthýer fuqíshëm dhe është gati të bëjë nàmin e këtë na e ka vërtetuar me publikimin e këngëve të para të albumit “Medusa”, që prítet të lançohet i plotë në dhjetor.

Për projektin e parë ajo ka bashkuar fòrcat me reperen nga Suedia, Amanda Delara, dhe i dedíkohet jetës lùksozë të dy repereve në fjalë, nga makinat te gjërat e shtrénjta e deri te suksési dhe “thýerja” e klubeve.

Në këtë natyrë është edhe kënga e re dhe e dytë e albumit. Ky projekt u publikua mesnatën e së enjtes dhe titullohet “Rockstar”.

Sikundér jemi mësuar me tekstet e saj, reperja edhe një herë nxjérr në pah faktin se është emër i lakuar, shumë i sukséeshëm dhe një “bàd girl” që nuk i bëhet vonë as për polícinë.

Kur vozís natën në bllokun tim
Edhe polícët ndalojnë për një moment
Sepse dukem si një yll roku
Zyrtar, a ka ndonjë pròblem? (Hë?)

Unë nuk pashë (shih) asgjë, nuk thashë asgjë (jo, jo).
Çdo políc e di që unë jam Lori
Megjithatë më trajto sikur emri im është Toni

Madje, këtë herë ka futur në valle edhe vëllezërit e saj, duke thënë se nuk u trémbet pràngave sepse ka vëllezërit me vete.

Këta të fundit njihen në mediat zvicerane si pròblematikë, madje njëri prej tyre është dénuar 73 herë për vjédhje sipas “20 min.ch”,

Ata flasin, por unë e kuptoj vetëm stacíonin
Vesh vetëm prànga nga Ferragamo (Haha)
Unë i kam vëllezërit me vete, sillni menaxherin tuaj me vete

Vish syzet e diellit, shpresoj të mos më njohin
Raport i ri për shtýp, një tjetër skàndal
Por unë nuk bëhem më mirë, sepse nuk më intéreson

Pasi u zhdùk nga rrjetet sociale, Loredana zbùloi se ka përgatitur një album të ri, me të cilin pritet të bëjë bùjë të madhe.

Ajo ka publikuar íntron e tij, që duket se është një nga pjesët më të réndésishme dhe të fuqíshme të albumit.

Reperja rréfen në intro se “Medusa” flet për 18 muajt e fundit të jetës së saj dhe gjithë teksti tregon shumë për të, përfshírë edhe raportin me Mozzik.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9jYbA6hwck

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!