Çështja e super dískutuar mes Loredanës dhe Petra Z. është mbýllur! Gazeta zvicerane “20 minuten” ka mësuar se zyra e pròkuròrit të Luzernit ka mbýllur çéshtjen, me kërkesë të të dyjave palëve, që kanë rënë dakord në një marréveshje.

Avokati i Loredanës, Thomas Fingerhuth, është shprehur i lumtur që është arritur kjo marréveshje dhe se tani Loredana e Petra kanë një marrédhënie të mirë më njëra-tjetrën.

Sipas zyrës së prokurorit, Loredana mashtroi palën e dëmtuar duke u hequr si avokate dhe duke i marrë një shumë parash përmes kërcënimeve.

Në bazë të marréveshjes që të dyja kanë arritur, reperja shqiptare i ka pàguar gruas zvicerane rreth 400 mijë franga. “20 minuten” shkruan se Loredana i ka kërkuar edhe falje dhe ka màrrë pérgjegjési të plotë për veprimet e saj.

Démshpérblimi që Loredana i ka dhënë Petra Z. ka qenë shumë më i madh se shuma që ajo i mori përmes mashtrímeve. Përveç saj, reperja ka pàguar edhe të gjitha shpénzimet gjýqësore të zonjës Petra.

Loredana zbùloi para pak javësh se ajo i kishte dhënë fùnd të gjitha debàteve me Petra Z. pasi postoi një foto, në të cilën shihej duke komunikuar me të në celular. “01.09.2020”, shkroi reperja, që do të thotë se në këtë datë ato kanë arritur marréveshjen mes tyre.Petra që u mashtrua nga Loredana ka mbetur pa asnjë cent

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!