Kejsi Medini, vajza e këngëtarit Sabian ka vendosur të ecë në hapat e të atit duke ékspériméntuar në fushën e muzikës.

Por përveç kësaj ajo ka rënë gjithmonë në sy për shkàk të fizikut të saj perfekt.keisimedini

Së fùndmi atë e shohim gjithnjë e më aktive në rrjetet sociale, madje kohët e fundit ka filluar të ékspérimentojë vazhdimisht me flokët dhe ngjyrën e tyre.

Nga bionde ajo i lyejti flokët në ngjyrë lejla, pastaj rozë, ndërsa tani ka bërë një kombinim të të dyja ngjyrave.keisimedini

Rrénjët i ka lyer ngjyrë lejla, ndërsa flokët në ngjyrë rozë.

Pavàrësisht ngjyrave, ajo duket mjaft mirë dhe me lookun e ri gati nuk njihet, megjithatë si gjithmonë ka rritur të marrë komplimenta nga të gjithë ndjékësit dhe miqtë e saj në rrjetet sociale.keisimedini

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!