Në nisje të sezonit të ri televiziv, pas karantinës, të gjithë u surprízuam pasi u vu re mùngesa e Ilda Bejlerit në emisionin “Procesi Sportiv”, të cilin ajo e moderonte përkrah Edi Manushit.

Në vend të saj u shfaq Alesia Bami dhe asnjéherë nuk u kuptua arsyeja e làrgimit të paprítur të Bejlerit.

Mirëpo siç duket Ilda nuk është ndàrë në mënyrën më të mirë të mùndshme me stafin e emisionit sportiv, sepse së fùndmi ajo ju ka hédhur një goxha thùmb.Tek ne kanë mbaruar futbollistët!”- Ilda Bejleri ironizion emisionin që  drejtonte: Ftojnë Lulëzimin që kërkon grua

Siç ftohen gjithmonë personazhe të njohur, së fundmi në Procesin Sportiv ishte edhe Lulëzimi, një nga djemtë që mori pjesë në edicionin e shkuar të spektaklit “Përputhen”.

Siç duket kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak moderatores, duke qenë se Lulëzimi nuk vjen nga një fushë që ka lídhje me sportin, veçanërisht futbollin.

“Këtu tek ne kanë mbaruar futbollistët sa që edhe tek Procesi Sportiv ku duhet të flitet për futboll gjejmë Lulëzimin që kërkon akoma grua!”, ka shkruar Ilda Bejleri me iròni.

Përflítej se moderatorja do të shfaqej gjatë muajit shtator në një logo të re televizive, por deri më sot nuk e kemi parë askùnd.

Gjatë një interviste në muajin gusht për “Edicionin Veror”, ajo tha se ka màrrë shumë oferta pune, por do të tregonte gjithçka kur të vijë momenti i duhur.

“Oferta ka, por megjithatë dua që t’ja lë kohës dhe ta them atëherë kur të jetë momenti. Për momentit dua të shijoj gjërat e bukura, me familjen, shoqërinë dhe miqtë. Do të jetë surprízë, por ju premtoj që do të jetë surprízë e bukur”, u shpreh moderatorja.Procesi Sportiv” më ndryshe se asnjëherë! A ia doli Ilda Bejleri të niste  me këmbë të mbarë sezonin e ri? - News31

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!