Një nga djemtë e “Përputhen” ka pranuar në puntatën e sotme se është biséksùal. Bëhet fjalë për Gracianon, i cili e bëri këtë deklàratë gjatë takimit me Anën.

Ai është përfolur sístemtíkisht për oríentímin e tij séksùal, ku ndjékësit shpréheshin se me shumë mundësi është “gày” dhe se në studio ka ardhur vetëm për famë.

Në takimin që Graciano zhvílloi me Anën, ai tregoi se nuk është “gày”, por “biséksùal”. U shpréh se ka raste që bullízohet në jetën e përditshme, por nuk mërzítet.Rrëfehet Graciano i 'Përputhen': Jam biseksu - Syri Kosova | Lajmi i fundit

Graciano u shpréh se shoqëria e tij e ngushtë e di një gjë të tillë dhe e kanë pranuar për atë që është. Më tej shtòi se e gjitha ndodhi para disa vitesh, kur ndodhej në një udhëtim në Evropë.

Graciano théksoi se të gjitha vajzat që kanë kaluar një lídhje me të e kanë pranuar faktin që ai është biséksùal.

“Ishte para 6 vitesh në Evropë. (Përse erdhe në emision?) E bëra për të thýer një tvbu e për të njohur një vajzë, si Ana tjetra, e tjetra. Kam pàsur dhe të dashura vajza, si me djem dhe me vajza. Shumë vajzave ua kam treguar këtë pjesë dhe e kanë pranuar”, tha Graciano.Rrëfimi i papritur, konkurrenti i “Përputhen” deklaron se është biseksual – FLASH

Pasi pohoi se është biséksùal, Graciano u komentua shumë në studion e “PërPuthen”.

Vajzat u ndànë në dy pjesë, Shqipja dhe Fjorela u shpréhën se nuk do të dëshironin që të kishin një marrédhénie me një biséksùal, ndërsa Ana dhe Tea u shpréhën se nuk e kanë aspak pròblem këtë pjesë.

Këto deklarata, Fatjoni i cilësoi si të pavërteta. Sipas tij, vajzat nuk po tregohen të sinqerta dhe duke njohur kàràkterin e tyre, e dinë se ata nuk do ta pranonin Gracianon.

Ndërsa Graciano zgjodhi të sqàronte edhe njëherë Fatjonin se “kur je biséksùal ia bën si mashkullit dhe femrës”.Jam biseksual”/ PërPuthen, Graciano nuk ndalet: Ja si ndodhi e gjitha… - Top Channel

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!