Gentian Zenelaj është mjaft aktiv në rrjete sociale, të cilat i pérdor gjithmonë për të ndarë postime qesharake me ndjekësit e tij.

Mirëpo së fundmi dikush e ka krítíkuar për përdorimin e fjalëve të huaja, gjë e cila është kthýer në një fenomen vitet e fundit për shkàk të globalizimit.Për herë të parë nga ekrani, Gent Zenelaj i dërgon vajzës një mesazh -  American Eye

Pavàrësisht se krítíka nuk i ka pëlqyer fare dhe aq më tepër mënyra se si e ka màrrë, Genti e ka kaluar edhe këtë situatë me humor.

“U bërët të gjithë italian! Sa shumë e keni qef ta hùmbasni gjuhën shqipe, kënaquni ju artistat, moderatorët etj. Sa kéq për një aktor që nuk ka shpréhje në gjuhën amtare”, i ka komentuar ndjékësi aktorit të humorit.

Ky i fundit është kàpur pas fjalëve që personi në fjalë ka shkruar gabím dhe i ka mbýllur gojën në mënyrën më të mirë.

Përgjigja e Gentit është pëlqyer nga disa ndjékës të tij, duke treguar se e mbéshtésin dhe se në fakt ka të drejtë për atë që thotë.

“A unë vdés për komente të tilla… ku shqipja shkruhet ‘u bërët’… ‘hùmbasni’… dhe madje përdor edhe fjalën shqipe pùro ‘moderator’… ty s’po të bëj bllòk se qenke simpatik, më ngrejnë humorin tipat si ti”, i është kthýer aktori ndjékësit shoqéruar me disa figura që qesh me lòt.

Kujtojmë se Gentiani vazhdon të drejtojë emisionin ínvestígatív “Stop” në televizionin Klan përkrah Saimir Kodrës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!