Genard Hajdini është një nga personazhet shqiptare me të ndjékur në Instagram për videot e ndryshme që poston.

Në një intervistë në emisionin ‘ABC e Pasdites’ me moderatorin Ermal Peçi, ai tregoi se ka pasur íncídente me videot dedíkuar Luanës dhe videon ku shàu shqiptarët.

“Tre video kam pasur pròblem, dy me Luanën dhe një video tjetër. Ato bënë nàmin kàpën shumë shikueshmëri. E kuptoj që e tépruam por ajo është edhe publícitet”.

“Këtu mùnd të përmend edhe videon ku shàva shqiptarët sepse isha emocíonal, por vërtet u péndova dhe të gjithëve ju kërkojmë ndjésë shumë”.

Ermali e pyeti nësë ai mendoi se video dedíkuar Luanës mùnd ta kishte lénduar atë dhe se duhet ti kërkoj ndjésë në ekran, teksa shtòi se ndjesa i takon më shumë Sonidës që bëri ato deklàrata.

Genardi shtòi se do tregohet më i kujdésshém në postimet në vijim edhe për të mos iu cénuar faqja që ka në Instagram.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!