Elton Ilirjani, i njohur ndryshe si biznesmeni gày ishte i ftuar këtë të premte në studion e emisionit “Shqipëria Live”.

Në studio u fol mbi deklàratën e bërë nga Papa Françesku, i cili është shprehur pro martesave të dy personave me gjini të njëjtë, duke thënë se “edhe ato janë bijtë e Zotit”.

Ilirjani tha në studio se Papa pas disa kohësh do të célebrojë martesa të personave gày.If you don't lubricate you don't enter the EU', Elton Ilirjani snaps at politics

Ai shtoi se Papa Françesku vjen nga Argjentina, një vend ky ku sipas tij meshkujt gày janë shumë të bukur.

Ndër të tjera ai e cilësoi Papa Françeskun si një person shumë séksi.

Elton Ilirjani shtòi se sipas tij familjet shqiptare janë të degràduara, madje thotë ai, meshkujt shqiptar krýejnë marrédhénie me meshkuj edhe në sy të grave të tyre.Elton Ilirjani talks about his connections and to public characters who do not admit being homosexuals

“Unë pastorët i kam fíksim, sepse janë predíkues. Një pastor më tha dje të sjell shokët e tu ti shëroj. Njerëzimi do të shkojë drejt zhdùkjes së gjinisë të tanishme. Njerëzimi nuk do të merret me urréjtje. Papa do të bëjë martesa gay, vjen nga Argjentina, vjen nga një vend hot, ku hòmot janë më të bukurit. Familja shqiptare e bën atë punë edhe treshe, edhe katërshe”.

“Familja shqiptare e dégradùar ka qenë. Është krijuar një ide që familja duhet patjetër. Unë njoh burra ta bëjnë atë punë në sy të grave. Të gjithë i ke pérvérsë. Në vend të flasin për drògën merren me gày-t se si e trajtoj unë méndéren time. Ka fituar më shumë ndjékës, i ka bërë mirë Vatikanit. Ai është flori, është shumë séksi. Në Manhattan kishat kanë flamurin LGBT”, tha Ilirjani ndér të tjera.

Biznesmeni reàgoi ndaj akùzave dhe komenteve negative të qytetarëve lídhur me disa foto pròvòkative që ka publikuar në rrjete sociale.I'm too peach for their teeth', Elton Ilirjani talks about raping Albanian men

“Ngàcmímin e bëra qëllímisht se ka një përqíndje shumë të lartë të komunístëve të héshtur dhe që flasin, e bëra me qëllímin se Shqipëria nuk reàgoi si Romania, dhe e veja e díktàtorit vdíq si një zonjë në mes të Tiranës. Reàgimi im erdhi për t’i thënë shoqërisë shqiptare të shkëpùtet nga njeriu i ndërtuar në komùnízëm.

Këta politikanë janë të gjithë pasardhës të tyre, ose janë fëmijë të Bllòkut, ose kushërinjtë të Bllòkut dhe njerëz të ardhur nga Partia e Punës, një vazhdim i komùnízmít i tmérrshém dhe ti nuk gùxon të thuash një fjalë dhe aq më tepër të hédhësh një foto.

Shqiptarët nuk kanë mirëqenie dhe kur vjen puna kur iu shàjnë liderët bëhen kéq. Shqiptarët e duan Enverin. Po të shikosh komentet që bëjnë, vetëm 1% sjellin besimin fetar si pròblem, ndërkohë të gjithë thonë “Çohu Enver”. Po të ishte gjallë Enveri do të vinte të bënte dashuri me mua, kështu që shqiptarët të qetésohen se nuk janë gjërat ashtu siç duken. “, tha Ilirjani.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!