Katër javë më parë, këngëtarja Enca Haxhia pésoi një aksídent në të cilin théu këmbën, ndaj iu desh t’i nénshtròhej një opéracíoni të vështírë dhe të qëndronte në regjím shtrati.

Siç tregoi edhe më herët, këmba e saj s’mùnd të lëvizte ndaj i është dashur të bëjë fizioterapi për t’u ríkupéruar.

Në InstaStory, këngëtarja ka ndàrë sot një moment nga trajtimi i saj dhe duket se sítuata është përmírësuar goxha.

Këmba e këngëtares është ríkupéruar dhe shumë shpejt ajo do të mùnd ta marrë veten plotësisht.

Por, nëse po mendonit se Enca është “gjùnjëzùar” këto ditë të vështíra, e keni shumë gabím!

Ajo ka punuar fòrt për projekte të reja dhe na ka habítur me deklàratën e fundit, ku njofton se gjëra të bukura na présin.

“Faleminderit për mesazhet, jeni shumë të mirë! Për ata që kanë pyetur, théva kyçin e këmbës 4 javë më parë (ishte e tmérrshmé) dhe bëra një opéracíon. Prandaj s’kam qenë aktive në rrjete sociale. Pooor gjatë kësaj kohe kam bërë shumë gjëra. Qëndroni gati!”- shkruan këngëtarja.

Epo, Encën s’ka gjë që e ndàl dhe ajo e ka vërtetuar çdo herë! Mézi po présim projektet e reja!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!