Elton Ilirjani ka bërë një deklaratë “bòmbë” gjatë përbàlljes së tij në studion e “Shqipëria live” me konkùrentin e “Përputhen”, Graciano Merko.

Biznesmeni hòmoséksuàl tha se Graciano mund të ishte totalisht gày, pasi nuk kishte ide të qarta për biséksuàlitetín, ose ndoshta e bënte për famë apo përfitím.

Ilirjani më pas tregoi se, në Shqipëri ka patur për partner edhe një pastor.Elton Iliriani: I dashur im pastor më dashuronte dhe mua dhe gruan e tij-Shqipëria Live 2 Tetor 2020 - YouTube

Ilirjani: Unë e përgëzoj në radhë të parë Gracianon sepse deklarata e tij është në ndihmë të kaùzës së LGBTI, por unë kam një pikëpýetje në gjithë këtë deklarate. Shoh se ka një të pavërtetë. Ose Graciano është totalisht gày dhe ka fríkë ta pranojë, ose teoria e tij për biséksuàlitetín është e paqartë. Ai ishte pak oféndues për gày-t, sepse tha është më kéq të jesh gày. Mendoj që është një deklaratë shumë e réndë dhe mendoj që duhet të ketë kujdés kur shpréhet se kush është më mirë dhe më kéq. Unë nuk mund të flas me 100% siguri nëse ai është gày, por ai duhet të bëjë kujdés kur shpréhet. Unë mendoj që ai është gày ose zhigolo, sepse tha që përfíton. Dua t’i them diçka pastorit që është i ftuar aty në studio: Unë kam pasur të dashur pastor, kam pasur të dashur një person që drejtonte Kishën. Në Shqipëri, ishte biséksuàl. Biséksuàlti nuk është ai që thotë Graciona. Unë mendoj që ti nuk je biséksuàl. Unë mendoj që ti je një person që nuk e di çfarë je.

Graciano: Unë përfaqësoj veten time jo shoqatën tënde as LGBT. Dhe them çfarë të dua kam mendimin tim, edhe që them se gày është më kéq.

Eltoni: Thuaj pastorit që unë kam pasur të dashurin më të mirë pastor, që drejtontë kishën.Biznesmeni gay i drejtohet Gracianos: Ti s'je biseksual, por.../ Ilirjani tregon romancën e tij me pastorin | BoldNews.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!