Dita e sotme e ka bërë Elita Rudin nostàlgjike, duke i sjellë në mendje disa nga kujtimet më të hérshme.

Moderatorja e njohur ka hapur arkivat dhe ka ndarë me të gjithë ndjékësit e saj disa foto të një dékade më parë.

Ajo ka publikuar në Instagram imazhe që janë shkrépur gjatë vitit 2010 dhe duket se këto foto e kanë habítur jo pak Rudin.

Pavàrësisht se ka kaluar shumë kohë, tek Elita nuk ka ndryshuar thuajse asgjë, përveç stilit në veshje dhe kjo është e kuptueshme.

Një pjesë e fotove janë realízuar gjatë kohës që ajo punonte si gazetare dhe me vitet gjithçka duket po njësoj në portretin e saj.

Kujtojmë se lidhja me reperin Gjiko i dha Elitës akoma dhe më shumë famë, pasi gjatë asaj kohe ata ishin një nga dyshet më të diskutuara.

Ata kanë treguar se janë njohur bashkë gjatë kohës që Elita punonte si gazetare dhe duhej të përgatiste një intervistë me reperin.

Tashmë ata janë të martuar prej 2 vitesh dhe po ashtu janë në prítje të fëmijës së tyre të dytë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!