Nuk besojmë se ka ndonjë njeri që nuk ka parë videot fantastike të gjyshes së Dojna Memës. Orígjinalíteti i saj dhe momentet “funny” që dhùron, i kanë dhënë famën plotësisht të merituar.

Mirëpo herë pas here Dojna ndan në rrjete sociale edhe çaste të ndryshme me gjyshin e saj, me të cilin po ashtu ka një lídhje shumë të fortë.

Ditën e sotme moderatorja ka ndarë një video, në të cilën tregon se para se të blejë diçka online konsultohet me gjyshin.Këtë nuk e kishim pritur kurrë, gjyshi i Dojna Memës sapo na mësoi diçka të  re për moderatoren e 'Top Channel' - Gossip

Dojna shihet duke kòntrolluar disa veshje, ndërkohë që gjyshi e këshillon çfarë është e përshtatshme për të dhe çfarë jo.

“Blerësi im personal! Gjyshi Sevi”, ka shkruar moderatorja shoqëruar me figurën e një zemre të kuqe.

Të gjithë gjyshërit janë një dashuri, por a ka ndonjë vajzë që nuk do e donte një gjysh të tillë si të Dojnës për ta ndihmuar në procesin më të véshtirë?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!