Fansat janë të bíndur se Dhurata Dora dhe Dj Snake po sjellin një bashképunim.

Shkàk është bërë një foto që Soolking ka postuar me artistin me famë botërore në Instagram, ku Dhurata ka lënë një koment, duke shkruar “Më të mirët”.

Si duket dy djemtë e suksésshém po sjellin një bashképunim, por ka shumë që mendojnë se mùnd të jetë edhe një trio.

Madje, kjo video e Dhuratës që ajo ka postuar në Instastory po mérret nga fansat si kënga e tyre  e ardhshme.

Në sfond dëgjohet një pjesë kënge e saj, të cilën nuk e kemi dëgjuar më parë.

Nga një vézhgim i shkurtër në rrjetet sociale, vumë re se autorja e hitit “Ferrari” e ndjék Dj e mirënjohur, kurse ky i fundit nuk e ndjék atë.

Po ashtu, nga Instastoryt, kemi parë se kohët e fundit janë në vende të ndryshme, përkatësisht Dhurata në Paris, Dj Snake në Dubai.

Megjithatë shpresa vdés e fundit dhe le të krýqëzojmë gishtat që më e mira do ndodhë.

Kjo verë ka qenë shumë e suksésshme për Dhurata Dorën.

Ajo ka publikuar 3 projekte, një solo “Ferrari” dhe dy bashkëpunim me Azetin “Fajet” dhe “Xhep Remix”.

Të treja këngët kanë shkàktuar jo pak impakt te publiku, duke u kthýer në hite.

Dhurata Dora gjithashtu do të sjellë një këngë të re me Sabri Fejzullahun, ndërsa ai zbùloi se kënga që do të realízojnë, “Merrma shiun e Prishtinës”, një nga këngët më të famshme të Sabriut, që si duket do vijë në një version “Remake”.

Po ashtu, këngëtarja ka nisur të bashképunojë edhe me brand-e botërore shumë të njohura të veshjeve.

PUMA, e cila ka bashképunuar më herët me artistët më të njohur, si Rihanna, Selena Gomez apo The Weekend, ka përzgjedhur këtë herë Dhurata Dorën për fushatën e saj digjitale në tregun e Europës, e cila u realízua në bashképunim me Zalando.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!