Bora Zemanit ju besua drejtimi i edicionit të dytë të “Përputhen” këtë vit dhe deri më tani ja ka dalë më së miri ta zòtëròjë edhe këtë spéktakél.

Pavàrësisht se ka pasur edhe krítika nga ndjékësit për të, ajo ka vazhduar përpara për të treguar se duke punuar fort ja del gjithmonë mbanë.borazemani

“Përputhen” trànsmétohet nga e hëna në të premte në “Top Channel” dhe sigurisht që një spéktakél i tillë kërkon goxha ímpenjím.

Një pjesë të mirë të kohës së saj, Bora është e detýruar ta kalojë në studiot e televizionit dhe lòdhja është e madhe, por énérgjinë për ditën tjetër e gjen sapo kthéhet në shtëpi.

Çdo mbrëmje ajo e kalon pranë të birit të saj, Arborit, i cili kujdéset shumë që mami Bora të mbùshet me energji pozitive.borazemani

Ditën e sotme moderatorja ka treguar se është surprízuar në mënyrën më të bukur nga vogëlushi i saj pas kthímit në shtëpi nga puna.

Arbori i ka shkruar të ëmës “Mami të dua shumë” në një letër të prérë në formë zemre dhe ja ka dhùruar Borës.

“Pas një dite të lodhshme, vjen në shtëpi e gjen këtë. A ka lumturi më të madhe?”, ka shkruar Bora.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!