Armina Mevlani kishte menduar që 2020-ta të ishte viti i kuròrëzimit të dashurisë së saj me Shkëlzen Berishën, por pandemia i anùloi çdo plan. Para disa muajsh gjatë një komunikimi virtual me ndjékësit ajo u shpréh se e mori këtë vendim, që dasma e saj të mos bëhej shkàk për inféktimin e njerëzve të tjerë.

“E shtýve dasmën për shkàk të Covid-it?”, e pyeti një ndjékës blogeren, të cilit ajo ju përgjigj:

“Po, sepse mendoj se këtë períudhë nuk duhet të ketë grùmbùllime. Shumë dasma janë shkàku i inféktimit të njerëzve. Kujdésuni!”

Ndërkohë e ftuar ditën e sotme në emisionin “Rudina”, Armina është shpréhur e vendsour se çfarëdo gjëje që të ndodhë nuk do e vònojë më dasmën dhe se do të martohet vitin tjetër. Ajo ka treguar se ka thuajse gjithçka gati, sepse për fustanin e nusërisë do të bashképunojë me dizanjer të huaj, që do stílojnë diçka posaçërisht për të.

“Nuk kisha lënë diçka konkréte, thjesht më pëlqente 2020-ta në vjeshtë si datë për martesën. Kur filloi në shkurt pandemia isha në diskutime nëse do ta bënim apo jo dasmën këtë verë. Dhe në momentin kur filloi kjo situatë i lashë gjërat përgjysmë, sepse mendova kur kam prítur në bashkëjetese gjithë këto vite, çfarë do ndryshojnë mes meje dhe Shkëlzenit disa muaj më shumë apo 1 vit. Mendova që më mirë të bëhet në një moment kur të gjithë të ndihen të sigurt. Ndoshta dhe vitin tjetër nuk do zhvillohen gjërat, por nuk do doja ta shtýja më shumë. Ndoshta do bëja diçka më intíme. Edhe nëse nuk bëhet me shumë njerëz, vitin tjetër patjetër do bëjmë diçka më të vogël, sepse kam dëshirë të krijoj familje dhe t’i kem gjërat e shtruara”, tha Armina.

Ajo shtoi se ka dashur gjithmonë të ndjékë një rénd në jetën e saj, të bëj në fillim fejesën, martesën e më pas një fëmijë.

Siç duket Armina i ka mëse të qarta idetë në kokën e saj dhe sipas parashikimeve mundet që në një të ardhme të afërt të bëhet edhe nënë për herë të parë. Kujtojmë se ajo dhe Shkëlzen Berisha kanë më shumë se 5 vite bashkë dhe në tetor të vitit 2018-të celebruan dashurinë e tyre me fejesë në një cerémoni private.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!