Arbana Osmani ka ndàrë disa foto e video të Jonit dhe mbesës së saj, Kendrës, ku fëmijët shihen duke gatuar.

“Shefa të rinj në shtëpi”, ka shkruar Arbana, por duket se një pjesë e ndjékësve kanë patur krítika.

Reàgimi i fundit i Arbanës ka lënë të kuptohet se nuk kanë qenë të paktë ata të cilët kanë ngrítur si pròblem faktin se fëmijët mund të dígjen në gatim e sipër.

“Nuk janë djégur ndonjëherë dhe nëse ndodh se dígjen pakëz, nuk është fundi i botës”, ka shkruar Arbana.

Ajo është shprehur se si prind, zgjedh që fëmijët të rriten duke shùar kuríozítetin për botën që i rréthon, duke i përfshírë në shumë aktive që për shumë prindër mund të konsiderohen si “të rrezíkshme”.

“Po, ne gatuajmë bashkë, ata bëjnë rrémujë, ndonjëherë ndonjë gjë edhe thýhet, bëhen dyfish pjata për të larë dhe patjetër çdo rrobë bëhet pís. Por asnjë nga këto, absòlutisht asgjë nuk ka pikën e rëndësisë për aq kohë sa ata kënaqen dhe ndjéhen të dobishëm”, ka vijuar më tej Arbana.

Ndërsa, mesazhin më të rëndësishëm moderatorja e ka lënë për në fund. “Secili zgjedh të rrisë fëmijët e tij në mënyrën e tij. E rëndësishme është t’i shohim ata të lumtur”, ka përfùnduar Arbana. Dhe ka kaq të drejtë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!