I gjithë rrjeti u trondit(për mirë) ditën e sotme, pasi Loredana ka postuar në Instagram, një foto nga një “video call” me Petra Valais, ku shihen duke buzëqeshur.

Loredana ka shkruar datën 01.09.2020, për të treguar se biseda mes tyre është realízuar në 1 shtator, duke e shoqëruar me emojin e dy gishtave, pra paqe.

Nuk e dimë se çfarë ka ndodhur, por ato i kanë rregulluar marrëdhëniet me njëra-tjetrën dhe tashmë Loredana është me të vërtetë gati të nisë një kapitull të ri.

Sakaq, në rrjet po qarkullon edhe një video nga takimi i saj me Petrën në një restorant, ku shihen duke folur e buzëqeshur.

Ky lajm duket se ka gëzuar shumë edhe Zunën, i cili e ka ripostuar foton e Loredanës në profilin e tij në Instagram, duke treguar kështu publikisht mbéshtétjen ndaj reperes.

Kohët e fundit ata nuk janë parë më bashkë, madje Zuna nuk e uroi shqiptaren as për ditëlindje(publikisht), por si duket ata vijojnë ende të ruajë raporte shumë të mira, teksa zërat për një romancë të mundshme i kanë mòhuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!