Pas shumë kohësh mungesë Hermes Nikaj është bërë i gjallë me një foto nga “Arrésti shtëpiak” ku ndodhet.

Hermes Nikaj shfàqet me një pamje ndryshe, me mjekër dhe i trànsfòmuar nga “arrésti në shtëpi”, pasi nuk ka mùndur të shkojë tek berberi.

“Ne “arrést shtepie”, jena bo icik me shku te berberi po s’dalim dot ca me bo”, shkruan Hermesi krah fotos.

Nuk dihet sa është periudha e màsës “arrést shtëpie” që i është caktuar nga gjýkata, për Hermes Nikaj, madje disa komentues me shàka janë shprehur, se nga situata që po kalojmë dhe pròblemet e shumta me të cilat përbàllet shoqëria dhe sistemi i drejtësisë, ai mund të jetë harrùar fare.

Kujtojmë që Hermes Nikaj u ndàlua në një dhomë hoteli jashtë Tirane me partnerin e tij nga Mamurrasi, që sipas mediave ishte një sipërmarrës i njohur.

Sipas portaleve asokohe, ai u kap i zhvéshur në momentin kur ndërhýri Polícia, me një zotëri nga Kurbini.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!