Ditën e djeshme, Rezarta Shkurta postoi një shkrim për Enver Hoxhën.

Mes kontrastit të ditëve të sotme dhe jetës në kohën e regjimit komùnist të supòzuar në fjalët dedikuar ish-diktàtorit, komenti i Rezartës për gjithçka shkruhej, ishte: “Kaq kisha…”

Si një nga temat më delíkate për shqiptarët dhe duke iu referuar edhe fjalisë përmbyllëse të shkrimit:

“Na fal Enver”, reagimet kundër këngëtares kanë qenë të shumta. Një qendrim i àshpër ka ardhur nga Zhaklinë Lekatari, e cila ndër të tjera shkruan:

“Sipas mendimit tim, propàganda të tilla duhen dénuar me ligj.” Ajo e ka cilësuar si ‘tùrp’ promovimin e figurës së ish-diktàtorit, siç ndodhi në rastin e Rezartës.

Vetë Rezarta nuk ka reàguar lídhur me komentin e Zhaklinës, megjithatë kjo nuk është hera e parë që këngëtarja përbàllet me situata të tilla. Kjo, pasi ajo poston jo rrallë herë kujtime, dedíkime ose edhe thjesht foto të ish-diktàtorit ose bashkëshortes së tij.Na fal Enver, të erdha te varri”, Rezarta Shkurta publikon letrën për Enver  Hoxhën - Abc News

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!