Ditën e sotme, këngëtarja Xhensila Myrtezaj u bë nostàlgjike për të kaluarën dhe ndàu në rrjete sociale disa imazhe të vjetra të sajat.

Fotot e publikuara ishin të shkrépura gjatë pjesëmarrjes së saj tek “Gjeniu i Vogël”, i cili ishte hapi i parë i këngëtares drejt muzikës.

Me fotot e ëmbla në moshë të vogël, Xhensila vërtetoi edhe njëherë se e bija, Ajka, është kopje e saj dhe s’ka àspak lídhje në pamje me Besin.

Mirëpo, këto foto të vjetra e kanë bërë Xhensilën të reàgojë edhe në lídhje me zërat që flasin lart e poshtë për të dhe përpíqen të “vjéllin” mbi imazhin e saj.

Siç tregon në shkrimin e gjatë, fytyra dhe trupi i Xhensilës kanë mbétur të njëjta si në këto foto kur ishte ende fëmijë, pavarësisht gojëve të líga që flasin të kundértën.

“Jeta është e bukur dhe kur them këtë nuk harroj të përfshíj sakríficat. Nuk kam kujtime të kàpura nga aparati fotografik nga periudha e fëmijërisë sepse nuk jam rritur në një familje me mundësi për të më shkrépur foto. Imazhet e mia të para janë ato që dokumentojnë dashurinë time për muzikën, imazhe nga emisionet ku kam marrë pjesë. Kamera më ka njohur si këngëtare dhe sot më shërben si mjet i një lùfte që ashtu si çdo lùftë, është e padréjtë…xhensilamyrtezaj

Fytyra dhe trupi im në moshën e këtij momenti pranë Alketa Vejsiut, janë po aq të paprékura nga opéracíonet plastike sa sot. Kam trokítur në parukeri e në palestër dhe kam dalë entuzíaste për reàgimin e publikut, publikun që dua ta mbush me dashurinë time. Megjithatë njerëzit kanë hédhur në erë çdo derë shpífjeje dhe unë nuk kam reàaguar.

Ndërkohë jam njeri dhe jam njeri publik por kjo nuk i jep të drejtën askujt që të vjéllë mbi imazhin tim (e të askujt) mérzítjet dhe mlléfet personale. Shumë e shohin imazhin e Xhensilës nga kamera por Xhensilën kur kamerat fiken e njohin vetëm të afërmit dhe miqtë.

Kam respekt për sképticízmin, kam respekt për pyetjet e sinqerta por nuk kam respekt për fenomenin e shpífjes pa masë vetëm sepse përtohet që të vëzhgohet përpara se të flitet. Mund të shkruaj më shumë por në fund të ditës, unë mbi të gjitha flas me ata që më njohin pa bërë fjalime: me Zotin dhe me njerëzit që më duan.

Këtë postim dua ta mbýll duke ndàrë dhe dy gjëra të tjera; dua të ndaj krenarinë për rrugëtimin e kësaj vajzës që i shkëlqenin sytë nga lumturia e atij momenti dhe të ndàj me fansat e mi mallin për t’ju kthýer skénës sapo muzikës t’i jepet sërish hapësirë. ♥️ #gjeniuivogel”- ka shkruar këngëtarja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!